Piedāvājums tortēm

  Zvani 29526419, un pasūti.      e – pasts:     ceputortes@gmail.com

Tortēm lietojam tikai dabīgus produktus. 

 

Pilns kūku piedāvājums

Musa kūkas

  1. Aveņu maskarpones vai meža ogu- maskarpones kūka

2. Vieglā ogu kūka

3. Šokolādes musa kūka

4. Tonkas pupiņas – karameļu kūka

Mājas kūkas

  1. Vārītā krēma kūka ar brūklenēm un svaigām ogām
  2. Medus kūka
  3. Biezpiena-ogu-jogurta kūka
  4. Siera kūka klasiskā vai kapučino
  5. Trīs šokolādes kūka
  6. Citronu- baltās šokolādes kūka

Sviesta- olu biskvīta kūkas

Vaniļas biskvīta

  1. Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām (avenes, mellenes, kazenes)
  2. Pistāciju krēma kūka ar svaigām ogām
  1. Karameļu- kafijas kūka
  2. Citronu kūka
  3. Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogam

Šokolādes biskvīta

  1. Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām (avenes, mellenes, kazenes)
  2. Šokolādes- ķiršu kūka
  3. Mango – marakujas kūka
  1. Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogam
  2. Karameļu- kafijas kūka

 

 Musa kūkas apraksti

 Aveņu maskarpones kūka

Mandeļu pralinē kraukšķis ar tumšo šokoladi, grauzdētiem lazdu riekstiem un trauslām vafelītēm. Plāna kārtiņa bikvīta, kas piesūcināts ar aveņu biezeni un viegls maskarpones muss ar vaniļu.

  • Ar baltu spoguļglazūru
  • Uz etažiera līdz 10 kg
  • Viens stāvs uz otra līdz 7 kg, līdz 2 stāviem

Mūsu top kūka vasarai. Visbiežāk patīk visiem, arī tiem, kas parasti neēd kūkas.

Meža ogu kūka

Mandeļu pralinē kraukšķis ar tumšo šokoladi, grauzdētiem lazdu riekstiem un trauslām vafelītēm. Plāna kārtiņa bikvīta, meža ogu pildījums  un viegls upeņu muss ar vaniļu.

  • Ar baltu spoguļglazūru
  • Uz etažiera līdz 10 kg
  • Viens stāvs uz otra līdz 7 kg, līdz 2 stāviem
  • Piedāvājam arī kā individuālas mini kūciņas ( 65gr vai 100gr)

Vieglā ogu kūka

Starp divām plāna biskvīta kārtiņām ieslēpts sārts meža ogu kraukšķis. Slānītis blenderētu brūkleņu. Viegls upeņu musa pildījums un gaisīgs vaniļas- baltās šokolādes muss.

  • Ar baltu spoguļglazūru
  • Uz etažiera līdz 10 kg
  • Viens stāvs uz otra līdz 7 kg, līdz 2 stāviem

Skābena, vasarīgi viegla kūka.

Šokolādes musa kūka

Mandeļu pralinē kraukšķis ar tumšo šokoladi, grauzdētiem lazdu riekstiem un trauslām vafelītēm.

Sarkano ogu vai mango kompote ar augļu un ogu gabaliņiem, šokolādes ganache kārtiņa, šokolādes muss ar rumu.

  • Ar brūnu šokolādes spoguļglazūru
  • Uz etažiera līdz 10 kg
  • Viens stāvs uz otra līdz 7 kg, līdz 2 stāviem

Šokolādīgākā no musa kūkām.

Tonkas pupiņas- karameļu kūka

Mandeļu pralinē kraukšķis ar rūgto šokoladi, grauzdētiem lazdu riekstiem, žāvētām kakao pupiņu drumstalāmun trauslām vafelītēm.

Piena šokolādes un kafijas pildījums ar medu.

Mājas karameles kārtiņa

Gaisīgs baltās šokolādes- tonkas pupiņas muss.

  • Ar baltu spoguļglazūru
  • Uz etažiera līdz 10 kg
  • Viens stāvs uz otra līdz 7 kg, līdz 2 stāviem

Piemērota tiem, kam pie sirds saldākas kūkas bez ogām.

 

Mājas kūkas apraksti

 Vārītā krēma kūka ar brūkleņu biezeni un svaigām ogām

4 kārtas plāna biskvīta, skābens brūkleņu biezenis un maigs vārītais krēms ar vaniļu un svaigu citrona miziņu.

  • Virsū kārtiņa itāļu sviesta krēma, apkārt kraukšķīgas medus kūkas biskvīta drumstalas

 

Medus kūka

Smaržīgs brūnā cukura- medus biskvīts un skābā krējuma putukrējums. Kārtiņa ogu ievārījuma garšas pilnībai.

  • Virsū kārtiņa itāļu sviesta krēma, apkārt kraukšķīgas medus kūkas biskvīta drumstalas

 

Biezpiena-jogurta-ogu kūka

3 kārtas maiga biskvīta, kārtiņas skābenu blenderētu brūkleņu, krēmīgs biezpiena muss un atsvaidzinošs ogu krēms ar grieķu jogurtu.

  • Virsū kārtiņa itāļu sviesta krēma, apkārt kokosriekstu skaidiņas

 

Siera kūka

Tortes pamatnei izmantoti smalcināti tikko cepti smilšu cepumi, kas pārlieti ar tumšo beļģu šokolādi. Pildījums ar svaigo sieru, vaniļu un laima sulu. Variācija par tēmu- kapučīno siera kūka ar kafijas notīm.

  • Apkārt smilšu cepumu drumstalas

 

Trīs šokolādes kūka

Mandeļu pralinē, lazdu riekstu un trauslo vafelīšu kraukšķis, svaigas avenes un 3 krēmi. Piena šokolādes-svaigā siera, tumšās šokolādes- ruma, baltās šokolādes.

 

Citronu-šokolādes kūka

Mandeļu pralinē –trauslo vafelīšu kraukšķis, svaigas avenes un divas kārtas baltās šokolādes-svaigā siera krēma. Citronu krēms .

 

Sviesta-olu biskvīta kūkas apraksti

 Vaniļas biskvīta kūkas

Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām

Pistāciju krēma kūka ar svaigām ogām

Karameļu – kafijas kūka

Citronu kūka

Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogām

 

Šokolādes biskvīta kūkas

Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām

Šokolādes –ķiršu kūka

Mango- marakujas kūka

Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogām

Karameļu- kafijas kūka

 

Vaniļas biskvīta kūkas

 Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām

4 kārtas maiga sviesta biskvīta, skābens brūkleņu biezenis. Pildījums- saputots vaniļas vārītais krēms ar citrona miziņu un veselām avenēm. Kāzu kūkas klasika.

 

Pistāciju krēma kūka ar svaigām ogām

4 kārtas maiga sviesta biskvīta, skābens brūkleņu biezenis. Pildījums- saputots pistāciju vārītais krēms ar veselām avenēm. Tortei skaists šķērsgriezums ar zaļu krēmu un sarkanām ogām.

 

Karameļu – kafijas kūka

Mutē kūstošs vaniļas biskvīts, piesūcināts ar melnā balzāma sīrupu, rugteni salds kafijas krēms un mājas karamele.

 

Citronu kūka

Mutē kūstošs vaniļas-citronu biskvīts, piesūcināts ar citonu sīrupu. Uz katra biskvīta kārtām likts skābens citronu krems un biezāka kārta uzputota vaniļas krēma ar citrona miziņu.

Atsvaidzinoša vasarīga garša.

 

Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogām

4 kārtas  garda vaniļas biskvīta, kas piesūcināts ar dzērveņu sīrupu, upeņu krēms ar veselām ogām  tumšās šokolādes –upeņu ganache ar rumu.

Bagātīga upeņu garša, interesanti izskatīsies sagriežot.

 

 

Šokolādes biskvīta kūkas

Vaniļas krēma kūka ar svaigām ogām

4 kārtas maiga šokolādes biskvīta, dzērveņu sīrups, skābens brūkleņu biezenis. Pildījums- saputots vaniļas vārītais krēms ar citrona miziņu un veselām avenēm. Kāzu kūkas klasika.

 

Šokolādes –ķiršu kūka

Sulīgs šokolādes biskvīts, piesūcināts ar ķiršu sīrupu, bieza kārta ķiršu pildījuma un superšokolādīgs krēms ar jūtamu ruma klātbūtni.

Pilnīga šokolādes kūkas klasika.

 

Mango-marakujas kūka

 Sulīgs šokolādes biskvīts, piesūcināts ar medus sīrupu. Mango- pasiona pildījums ar augļu gabaliņiem un mango krēms ar kurkumu, pārliets ar šokolādes-ruma krēmu.

Eksotisku garšu cienītājiem. Ļoti krāšņs šķērsgiezums.

 

Upeņu krēma kūka ar tumšo šokolādi un ogām

4 kārtas sulīga šokolādes biskvīta, kas piesūcināts ar dzērveņu sīrupu, upeņu krēms ar veselām ogām  tumšās šokolādes –upeņu ganache ar rumu.

Bagātīga upeņu garša, interesanti izskatīsies sagriežot.

 

Karameļu – kafijas kūka

Mutē kūstošs šokolādes  biskvīts, piesūcināts ar melnā balzāma sīrupu, rugteni salds kafijas krēms un mājas karamele.

Tiem, kam patīk kūkas bez ogām un skābuma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply